Levent Eriş: Tüm samimiyetimle Amed taraftarına teşekkür ediyorum

Levent Eriş: Tüm samimiyetimle Amed taraftarına teşekkür ediyorum

PeyamaKurd - 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Amedspor, ligin 16. Haftasında Diyarbakır Stadyumu’nda karşılaştığı Kastamonuspor’a 2-1 mağlup olarak hem namağlup serisini sonlandırdı, hem de liderliği rakibine kaptırdı.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş ise, Amedspor taraftarlarına teşekkür etti.

Eriş, “Tüm samimiyetimle söylüyorum, Amed taraftarına bizlere göstermiş oldukları misafirperverlikten, sadece kendi takımlarına destek verip bizlere hiç bir söz ve eylemde bulunmadıkları için, kendi ve futbolcularım adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Oyun üstünlüğü bizdeydi

"Yine ortaya büyük bir kalite koydular. Onlarla gurur duyuyorum. Maç kritiğine gelince; oyunun mutlak hakimi olan taraf olmamızdan dolayı oyun ritmi, pas ve pozisyon üstünlüğü tamamen bizim insiyatifimizdeydi. Sonucunda bu şekilde gerçekleşmesi hiçte tesadüf olmayacaktı."

Tüm samimiyetimle Amed taraftarına teşekkür ediyorum

"Bu arada tüm samimiyetimle söylüyorum, Amed taraftarına bizlere göstermiş oldukları misafirperverlikten, sadece kendi takımlarına destek verip bizlere hiç bir söz ve eylemde bulunmadıkları için, kendi ve futbolcularım adına teşekkür ediyorum. Sevgi ve saygılarımla.”