İnegölspor Başkanının 'Amedspor bizlerin dostudur' açıklamasını taraftarlar hazmedemedi!

İnegölspor Başkanının 'Amedspor bizlerin dostudur' açıklamasını taraftarlar hazmedemedi!

PeyamaKurd - TFF 2 Lig'de mücadele eden ve hafta sonunda Amed SF ile oynayacak olan İnegölspor'da Başkan Osman Sevim'in yaptığı açıklama tepki çekti.

İnegölspor Başkanı Osman Sevim yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Hafta sonu oynanacak olan Amedspor maçına tüm taraftarlarımızı sağduyulu bir şekilde stadyuma takımımızı desteklemeye davet ediyorum. Amedspor ile aramızda sportif olarak hiçbir düşmanlığımız yoktur. Amedspor bizlerin dostudur. Dosta dostluk yapmak bizlere yakışır. Biz İnegolsporluyuz."

Amedspor'a terör örgütü yaklaşımı! 

Bu açıklamalara tepkiler gelirken İnegölsporlu taraftarlar ise şu paylaşımı yaptı;

"Hafta sonu terör örgütünün futbol sahalarındaki uzantısı ile oynayacağımız maç öncesi dün akşam başkan Osman Sevim‘in sosyal medya üzerinden yaptığı akıl tutulması açıklamaları büyük bir şaşkınlıkla takip ettik. İstiklal marşını ıslıklayan, terör örgütüyle bağlantısı olan, stadlarında apo sloganları atan, terör örgütü paçavraları sallayan sözde kulüp ve camiası bizim hiçbir şekilde dostumuz olmadı, olamaz.

Bizler doğru bildiğimizi söylemekten hiç çekinmedik. Bugüne kadar kişilerin değil, İnegölspor‘un menfaati uğruna emek verdik ve vermeye devam edeceğiz. Yapılan bu talihsiz açıklamalar İnegölü ve İnegölspor taraftarını değil direkt şahıslarınızı bağlar. Oturduğunuz koltuğun ağırlığını bilin."


“Terörist sizin babanızdır”

Amedspor cephesi ise yaptığı açıklamada, taşıdıkları pankartlar ve saldırgan içerikli videoları eklenerek, “Terörist sizin babanızdır” notu paylaşıldı.

Bu yıl, TFF 2. Lig maçlarının başlagıcından şu ana kadar yenilgi almadan ilerleyen Amedspor, kendi grubunda 31 puan ile lider konumunda bulunuyor. Amedspor yenilmezlik serisini koruyarak 1. Lige çıkmak istiyor.