DEM Partili Ağrı Belediyesi'nin bankadaki parasına bloke konuldu! 

DEM Partili Ağrı Belediyesi'nin bankadaki parasına bloke konuldu! 

PeyamaKurd - DEM Parti’nin kazandığı Ağrı Belediyesi’ne gönderilen 7 milyon TL’ye, önceki dönemden kalan vergi borcu nedeniyle bloke konuldu.  

DEM Parti tarafından yapılan açıklamada, önceki dönem yönetimde olan AK Partili belediyeden kalan vergi borcu nedeniyle İller Bankası’nın belediyenin 7 milyon TL’lik hesabına bloke koyduğu, İŞKUR tarafından belediyeye gönderilen 183 işçinin geri çektirildiği, İl Özel İdare tarafından hibe edilen paletli iş makinesinin de geri alındığı açıklandı.  

Ağrı Belediye Eşbaşkanı Hazal Aras, birçok sorunla mücadele ettiklerini belirterek şunları söyledi:

“İŞKUR tarafından belediyemize gönderilen ve belediyenin çeşitli birimlerinde çalıştırılan 183 işçi geri çekildi. Yine eş zamanlı olarak Özel İdare tarafından belediyemize hibe edilen paletli iş makinesi geri alındı. Şu an çöp toplama merkezi halk sağlığını tehdit eden bir noktadır. 

Yine eş zamanlı olarak kanal açma aracı İl Özel İdare tarafından geri çekildi. En vahimi her ay düzenli olarak İller Bankası’ndan banka hesaplarımıza aktarılan ve üzerinde kamu yararı kararı olan 7 milyon TL olan hesaplarımız bloke edildi.”