Barzani'den Gulan Dergisinin yayımının yıldönümü dolayısıyla kutlama

Barzani'den Gulan Dergisinin yayımının yıldönümü dolayısıyla kutlama

Başkan Barzani, yayımının 30. yıldönümü vesilesiyle bügün (20 Nisan 2024) paylaştığı mesajında, "Gulan Dergisi, ulusal ilkelere bağlı kalarak Kürt gazeteciliğine ve milli düşünceye profesyonel bir şekilde hizmet etmeyi başarmıştır." dedi.

Başkan Mesud Barzani, Gulan Dergisinin yayına çıkışının 30. yıldönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Barzani mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Gulan Dergisi, ulusal ilkelere bağlı kalarak Kürt gazeteciliğine ve milli düşünceye profesyonel bir şekilde hizmet etmeyi başarmıştır." 

Derginin dinler ve etnik gruplar arasında birlik, hoşgörü ve birlikte yaşama kültürünün yayılmasına yönelik bir platform olduğunu vurgulayan Mesud Barzani, "Gulan, her zaman yerli ve yabancı uzmanların farklı görüşlerini bir araya getiren tarafsız bir merkez olmuştur." dedi.

Başkan Mesud Barzani, mesajının devamında, “Gulan Dergisinin saygıdeğer başeditörü, yazar ve çalışanları kutluyor, uusal ilkelere daha fazla bağlı kalmalarını, milletler ve dinlerin bir arada yaşama kültürünün yayılmasında daha fazla rol oynamaları, farklı düşünceleri bir araya getirmeye yönelik başarılarının devamını dileriz" sözlerini dile getirdi.